Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Witam
Ale dużo mam z Bergen gdzie Wy wszystkie byłyście jak tam mieszkałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
marta szkoda kupowac takie smoki wg mnie, ja mialam dla mojej Asi to dziura masakra jaka wielka byla,udusilaby mi sie bidulka, wiec wzielam smoczek nr 1nie uzywany i sama dziurke powiekszylam, ze teraz to robie mleko i dosypuje lyzeczke kaszki bobovita-ta zolta, i pije ze hoho... tzn ona pije juz tak jak tylko 4mieisace skonczyla...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Witam nową mamę

Kurczę a myślałam że po Tuptusiowatej to ja już będę następna w kolejce a tu się okazuje że teraz z tobą będę się ścigać he he he

no to mamy termin tego samego dnia 04.04
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ach Gabrys Te oczy i te minki Sliczny

Magda,Julka tez plula tymi kaszkami dlugo. Tych z Polski to nie chciala ruszac. Ale Risgrøt jadla troszke a teraz juz wcina cala miske Kaszki tez jej juz lepiej wchodza. Co do spania to miala taki czas,ze usypiala tylko i wylacznie na rekach. Padala ze zmeczenia a za nic nie chciala dac sie polozyc w lozeczku. Ale na szczescie juz sie to skonczylo,he,he

Ewelina,bez rumianku jest chyba tylko Lidodent. Wiec nie ma duzego wyboru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ewelina a moze ibufen? Nie ma w nim rumianku z tego co przeczytalam.

Magdalena sprobuje z tym smoczkiem, nigdy nie mialam problemow z dziecmi a pily z ustnikow aventa z tego to dopiero leci Zobaczymy jak bedzie.

Madzia_02 moja corcia tak przez pierwszy miesiac krzyczala tylko wtedy kiedy chciala spac, z czasem jej to minelo ale pokazuje pazura jak chce lulu
Ja ja wyciszam na rekach w rozku, przytulam, kolysze kiedy juz przymyka oczy klade ja do wyrka i tam w spokoju przy melodyjce usypia

Nana sliczny ten Twoj synio, jak z obrazka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Tuptusiowata ja w piatek caly dzien sprzatalam przenosilam meble lozko ciezkie przesuwalam i co tylko a w nocy jechalam rodzic bo mnie wzielo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,dobrze wiedziec,ze to bylo normalne,hi,hi Bo jak Julka odstawiala takie cyrki to nie wiedzialam co sie dzieje. A ten Ibufen to tez na dziasla sie smaruje? Bo ja go mam w domu ale ja myslalam,ze to na goraczke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA GABRYŚ JEST SŁODKI DO SCHRUPANIA NORMALNIE Z USYPIANIEM TO U NAS TEZ RÓZNIE BYWAŁO RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ CZASAMI NA RĘKACH WE WÓZKU I CUDA NA KIJU NA DZIEŃ DZISIEJSZY KŁADĘ GO DO ŁÓŻECZKA I ZASYPIA SAM UFFF
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My uzywamy na dziaselka BoboDenta i dziala u nas super

Co do smoczkow ja zrobilam tak jak napisala Magdalena mam jedynke i powiekszylam sama dziurke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Spóźnieni mam nadzieje, że jeszcze przynajmniej z miesiąc spokojnie poczekamy Dobrze pamiętałam z tym terminem najważniejsze zeby dzieciaczki były zdrowe
mój maluszek ponoć jest za mały jak na ten tydzień ciązy (w Polsce wszystko było dobrze, a tu panikuja chyba za bardzo) i musi jeszcze sobie podrosnąć. Nie spieszy nam sie choć wyprawka juz gotowa, wózek na strychu czeka a kołyska na skręcenie

Dziewczyny jak z tym praniem? używacie jakiś płynów do płukania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok